Titul MBA nesmí manažerům chybět, ESBM je osvědčenou volbou

I na manažerských či jiných vedoucích pozicích by se lidé měli neustále vzdělávat. Mění se nejen technologie, ale vyplatí se sledovat i aktuální trendy v řízení lidí, financí a podnikových procesů. Jednou z cest, jak si dále zvyšovat kvalifikaci, představuje studium MBA.

Investice do tohoto typu studia se podle řady průzkumů absolventům mnohonásobně vrátí – toto vzdělání zvyšuje prestiž, přináší nové kontakty, pomáhá při kariérním vzestupu a přímo se odrazí i na finančním ohodnocení. Studium MBA pomáhá osobnímu rozvoji, poskytuje větší rozhled v problematice řízení a umožňuje efektivně navrhovat a zavádět nové pracovní postupy.

Osvědčenou vzdělávací institucí pro studium MBA představuje European School of Business & Management (ve zkratce ESBM). Studium zde lze zahájit kdykoliv v průběhu roku, přičemž k dispozici je široký výběr programů – aktuálně 20 MBA specializací. Kvalitní manažerské vzdělání tak lze získat např. ve vazbě na jednotlivé obory: management zdravotnictví, management sportu, inovací, veřejné správy, školství, bankovnictví, pojišťovnictví, gastronomie a hotelnictví…), dále se nabízejí např. obory manažerská psychologie nebo leadership a soft skills. Pro všechny specializace jsou společné semináře z oblasti strategického managementu, HR, financí a marketingu a PR.

Cílovou skupinou pro studium představují hlavně střední a vrcholoví manažeři, popřípadě vlastníci firem ve věku od 30 do 60 let. Předpokládá se, že studují současně se svým náročným zaměstnáním, čemuž je přizpůsobena i forma výuky. Značná část studia se realizuje on-line, k dispozici je propracovaný e-learningový systém, studující mají přístup k potřebné literatuře a možnost seskládat si jednotlivé moduly podle vlastních preferencí. Titul MBA lze získat během ročního studia, které probíhá v češtině. Na ESBM přednášejí kvalitní lektoři, zkušení pedagogové a současně lidé z praxe, kteří sami často působí na vysokých manažerských postech; a na přímé uplatnění získaných znalostí v praxi je zaměřeno i celé studium.

Podle průzkumu agentury Median uvedlo 97 % respondentů, že se jim investice do studia MBA na ESBM vyplatila (53 % přitom tvrdí, že se jim finanční a časová investice vrátila již do jednoho roku). 91 % respondentů získalo při studiu na ESBM hodnotné pracovní a obchodní kontakty, 87 % absolventů (z těch, kteří pracují jako zaměstnanci) dosáhlo díky titulu MBA ve firmě lepší pracovní pozici. 93 % absolventů z řad podnikatelů uvedlo, že díky studiu MBA dokázali rozšířit své podnikání a navýšit obrat.

Do 7. 2. 2020 se lze na European School of Business & Management přihlásit ke studiu MBA za zvýhodněnou cenu 79 000 Kč bez DPH (standardní cena 114 000 bez DPH). Částku je možné bez navýšení ceny rozložit až do 10 splátek.

ESBM logo

Exit mobile version