Síťová rychlovka Huawei od distributora Entec

Distributor s přidanou hodnotou Entec nabízí prodejním partnerům rychlé dodání síťových produktů Huawei do zakázek. Garantovaná doba dodání je do dvou týdnů.

Inteligentní switche CloudEngine
CloudEngine S5735-L vyniká flexibilitou, robustním zabezpečením, vyšším výkonem a možnosti automatického nastavení napájení portů.
 
Wi-Fi 6 pro všechny scénáře
Díky inovativní inteligentní anténě a technologiím triple-radio umožňují přístupové body řady AirEngine 6761 plné pokrytí Wi-Fi, a to i v prostředích jako jsou stadiony a konferenční prostory. Venkovní přístupové body řady AirEngine 5671R nabízejí cenově výhodnější možnost pokrytí. To vše pomáhá podnikům budovat sítě Wi-Fi 6 s pokrytím bez slepého úhlu, službami „nulového čekání“ a bezeztrátovým roamingem.

Centrum síťového managementu
Řešení CloudCampus 3.0 spolu s řešením multi-branch od společnosti Huawei pomáhá vybudovat komplexní centrum správy sítě, které využívá velká data, AI, SDN a cloud management. Výsledné výhody zahrnují automatizaci E2E, inteligentní O&M, vysoce kvalitní kabelové a bezdrátové služby, automatické poskytování služeb a zvýšenou ochranu zabezpečení.
 
Podrobnější informace + produkty

Akce trvá do 31. března 2023

Exit mobile version