Nová řada notebooků TravelMate AI

Acer TravelMate P6 14

Nové notebooky Acer TravelMate obsahují předinstalovaná řešení pro podporu podnikání. Přinášejí možnosti práce s nejnovějšími funkcemi umělé inteligence, zabezpečení a správy v odolném tenkém a lehkém provedení.

Acer rozšiřuje svou řadu TravelMate o nové modely s umělou inteligencí. Nové notebooky jsou vybaveny nejnovější generací procesorů s integrovanými NPU a kromě vylepšených funkcí zabezpečení a konektivity nabízejí výkon, produktivitu a mobilitu na nové úrovni.
Všechny nové firemní notebooky jsou optimalizovány tak, aby poskytovaly nové funkce a uživatelské zkušenosti založené na umělé inteligenci, jsou vybaveny aplikací Acer TravelMateSense pro rychlý přístup k nastavení správy zařízení a přizpůsobení, novou zónou Acer Experience Zone pro přehled funkcí umělé inteligence zařízení a AI asistentem Copilot, který je přístupný pomocí vyhrazené klávesy. Každý model také nabízí pokročilé funkce zabezpečení a administrace, které zjednodušují nasazení a správu zařízení pro firmy a zajišťují ochranu dat pomocí modulu Trusted Platform Module (TPM) 2.0, biometrického zabezpečení a krytky kamery pro vetší soukromí.

Acer P6 14: prémiové vybavení a kvalitní OLED displeje
Acer TravelMate P6 14 (TMP614-73) pohání nejnovějšími procesory Intel Core Ultra 7 s technologií Intel vPro, integrovanou grafikou Intel Graphics a technologií Intel AI Boost, která zpřístupňuje nové možnosti umělé inteligence, výkon a energetickou účinnost. Firemní notebook z edice Intel Evo je vybaven až 32 GB paměti LPDR5X a až 1 TB M.2 PCIe SSD pro dlouhou výdrž baterie a rychlou odezvu i při velkém pracovním zatížení.

Notebooky Acer TravelMate řady P4: dokonalí společníci při práci
Nová řada tenkých a lehkých pracovních notebooků TravelMate P4 zahrnuje 14palcové konvertibilní provedení a 14 a 16palcové modely typu clamshell, které jsou vybaveny novými funkcemi pro podporu výkonu, zabezpečení a správy zařízení pro profesionály a IT techniky.

Notebook Acer TravelMate P4 Spin 14 (TMP414RN-54) 2v1 umožňuje uživatelům snadno přepínat mezi různými úlohami a režimy a využívat výhod jeho přenosnosti s hmotností pouhých 1,49 kg a tloušťkou 21,9 mm. Ve výkonnosti a efektivitě mu pomáhají procesory až Intel Core Ultra 7 165U s integrovanou grafikou Intel Graphics, funkcí Intel vPro Enterprise a dlouhá výdrž baterie. Výhodou je také možnost rychlého nabíjení v případě potřeby. Zařízení je také vybaveno 14palcovým displejem WUXGA (1920×1200) s možností dotykového ovládání a úzkým rámečkem 16:10 pro lepší vizuální dojem doplněný o audio komfort s pohlcujícím zvukem DTS. TravelMate P4 Spin 14 pomáhá vysoce mobilním profesionálům zůstat ve spojení díky technologii Wi-FE 6E a volitelným připojením 4G LTE.

Notebook Acer TravelMate P4 16 (TMP416-53) poskytuje produktivitu a spolehlivý výkon díky nejnovějším procesorům Intel Core Ultra s technologií Intel vPro Essentials. Dále je vyniká technologií Intel Unison, rychlou dvoukanálovou pamětí DDR5 s kapacitou až 64 GB a až 1 TB PCIe SSD úložištěm spolu s prodlouženou výdrží baterie. Stejně jako konvertibilní model je i 16palcový notebook vybaven řadou portů, které pomáhají profesionálům zůstat ve spojení i mimo kancelář.

Acer TravelMate P4 14 (TMP414-42-TCO) je vybaven nejnovějšími procesory AMD Ryzen PRO 8040 Series s pokročilou umělou inteligencí AMD Ryzen a až osmi vysoce výkonnými výpočetními jádry založenými na architektuře „Zen 4“, které zajišťují maximální výkon v aplikacích pro spolupráci, produktivitu a tvorbu obsahu. Ryzen AI posiluje velkou měrou posiluje rychlost počítačů umělou inteligencí, umožňuje lepší zabezpečení, vynikající výdrž baterie a tichý provoz. Podporuje až 64 GB paměti DDR5, až 1 TB úložiště PCIe Gen4, prodlouženou výdrž baterie, špičkové funkce podnikového zabezpečení a moderní řešení správy podnikové mobility v rámci technologií AMD PRO.

Všechny notebooky řady TravelMate P4 jsou designovány tak, aby vydržely každodenní opotřebení bez dopadu na jejich výkon. Acer Dust Defender navíc pomáhá minimalizovat vnitřní usazování prachu, které může být příčinou zpomalení. Ochrana zařízení jde ještě dál: všechna zařízení jsou vybavena diskrétní funkcí TMP 2.0, uzávěrkami pro ochranu soukromí a čtečkami otisků prstů pro zabezpečené přihlašování a volitelnou čtečkou Smartcard u modelů TravelMate P4.

Notebooky vylepšené funkcemi umělé inteligence
Každý z nových notebooků TravelMate je vybaven technologií Acer TravelMateSense, novou zónou Acer Experience Zone a souborem funkcí využívajících umělou inteligenci, které umožňují správu, přizpůsobení a maximální využití počítačů pro optimální použití výkonu. Kreativní profesionálové mohou využít funkci Acer LiveArt, která pomáhá okamžitě odstranit pozadí obrázku s osobami, zvířaty a objekty a vytvářet hloubkové mapy na 2D obrázcích. Pomocí programu GIMP a zásuvného modulu Intel Stable Diffusion mohou také generovat ilustrace a obrázky pomocí několika kliknutí a jednoduchého zadání textu.

Notebooky TravelMate jsou také dodávány s novou technologií Acer PurifiedView 2.0, která využívá NPU k odlehčení aplikací akcelerovaných umělou inteligencí pro optimalizaci spotřeby energie a zprostředkování plynulejších videokonferencí a živém streamování s funkcemi rozostření pozadí, automatického rámování a očního kontaktu, aby uživatelé vypadali vždy co nejlépe. Zařízení jsou také vybavena technologií Acer PurifiedVoice s funkcí AI Noise Reduction, která aktivně potlačuje šum na pozadí a zajišťuje čistší zvuk.

Předinstalovaná řešení pro podporu podnikání
Sada řešení Acer podporuje podnikatele a majitele firem při řízení obchodních funkcí a ochraně důležitých informací.
S novým softwarem TravelMateSense mohou uživatelé optimalizovat, přizpůsobit a zpřístupnit podpůrné systémy na svých noteboocích jediným kliknutím na klávesu TravelMateSense.
“Workflow” konsoliduje všechny funkce, které mohou uživatelé potřebovat v různých pracovních scénářích (Meeting, Away a Work), a lze je dále přizpůsobit na základě konkrétních preferencí.
“Secure Guard” poskytuje řadu funkcí souvisejících se zabezpečením, včetně filtru USB zařízení, osobního zabezpečeného disku, zabezpečení souborů a dynamického zámku, které chrání zařízení TravelMate před potenciálními hrozbami. Pomocí funkce “Checkup” mohou uživatelé zkoumat stav důležitých součástí zařízení, jako je úložiště, paměť RAM a stav baterie, která je vybavena průvodcem provádění kalibrace pro optimalizaci nabíjení baterie. Další konfigurace systému, jako jsou režimy výkonu a nabíjení, nastavení obrazovky a funkce DustDefender jsou k dispozici spolu s oknem přehledu stavu systému na domovské stránce pro přehled o stavu zařízení TravelMate v reálném čase.
Acer Office Manager umožňuje kancelářím, které nemají IT oddělení, provádět průzkum dat, centralizovat zdroje a sledovat zdroje IT v jednom portálu. Zabezpečení kritických dat je také snazší, protože Acer ProShield Plus integruje několik funkcí zabezpečení a správy v jedné konzoli.

Certifikovaná šetrnost k životnímu prostředí
Všechny notebooky Acer TravelMate jsou registrovány v systému EPEAT a při jejich konstrukci a balení se používají recyklované materiály.

Exit mobile version